Global  |  |Follow Us:Facebook
Ön itt van: Home > Hírek > Hírek
 • China High-Tech Fair 2012
 • 2012-07-04
 • 2012. június 26-án a Budapesten a Ramada Resort Aquaworldben A Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a China Hi-Tech Fair Szervezőbizottsága közösen megrendezte a „China High-Tech Fair 2012” magyar-kínai üzleti fórumot, melyen részt vett ZTE magyarországi képviselete is.

   

  A konferencián jelen volt többek közt Mr. Yang Chang Chun, a ZTE Hungary vezérigazgatója, Dr. Kerekes György, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal elnökhelyettese, Dr. Mészáros György, a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke, Lőrincze Péter, a VOSZ ügyvezető elnökének főtanácsadója. Kínát és Shenzent Gao Jian, a Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövete és Chen Biao, Shenzen alpolgármestere képviselte.

   

  A fórumon alatt a kínai-magyar kapcsolatokról, az abban rejlő üzleti lehetőségekről és fejlődési irányokról szóló előadásokat hallgathattak meg az érdeklődők, illetve a ZTE kiállító standján bemutatott termékekkel és szolgáltatásokkal is megismerhettek a fórum résztvevői.

   

  A program során lehetőség nyílt a résztvevőknek a kínai üzleti delegáció tagjaival kétoldalú üzleti tárgyalásokat folytatni.


  ZTE kiállító standja

   


  Mr.Yang Chang Chun ZTE Hungary Vezérigazgató beszédet mond

   


  ZTE csapata